1 χρόνος Ploom, 1 χρόνος απόλαυσης!

Οκτώβριος 10, 2024

 

Φέτος γιορτάζουμε τα πρώτα μας γενέθλια και θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε που ήσουν δίπλα μας σε αυτό το μοναδικό ταξίδι! Μία χρονιά γεμάτη με κορυφαία απόδοση, μοναδικές εμπειρίες και ξεχωριστές στιγμές χάρη σε εσένα!

Με στόχο να προσφέρουμε μια κορυφαία εμπειρία θερμαινόμενου καπνού, το Ploom φρόντισε να κάνει τη διαφορά με σύγχρονες λύσεις και τεχνολογική καινοτομία, για να σου προσφέρει στιγμές μοναδικής απόλαυσης. Η ενέργεια που μοιραστήκαμε αυτή τη χρονιά μας γεμίζουν δύναμη και έμπνευση για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα.

Γιορτάζουμε με δώρα για σένα!

Με αφορμή τον 1ο μας χρόνο, έχουμε ετοιμάσει κάτι ξεχωριστό για όλα τα μέλη του Ploom! Για να σου πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, σου προσφέρουμε: 

Εκπτωτικό κουπόνι 15€:

Πρόσθεσε στο καλάθι σου οποιαδήποτε προϊόντα Ploom της επιλογής σου και τον κωδικό* PLOOM1Y και απόλαυσε 15€ έκπτωση για online παραγγελίες 20€ και άνω.

Διπλάσιοι Ploom Club Πόντοι:

Διπλάσιοι Ploom Club Πόντοι: Κέρδισε διπλάσιους πόντους με την αγορά σου, ώστε να απολαμβάνεις ακόμα περισσότερα οφέλη και ανταμοιβές.

Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 23/10, γι’ αυτό φρόντισε να μην τη χάσεις! Γιόρτασε μαζί μας την κορυφαία εμπειρία θερμαινόμενου καπνού με ακόμα περισσότερα οφέλη!

*Ο κωδικός ισχύει μόνο online για παραγγελίες των 20€ και άνω και μια μία χρήση ανά καταναλωτή!

Ploom Club: Ένας κόσμος γεμάτος προνόμια

Λίγο πριν γίνουμε ενός, φτιάξαμε και την πιο truly unique κοινότητα προνομίων, το Ploom Club. Αν δεν έχεις μπει αυτόματα, εγγράψου σήμερα και ανακάλυψε μια σειρά από οφέλη, προνόμια και αποκλειστικές εμπειρίες που σχεδιάστηκαν για σένα. Είναι πραγματικά απλό:

1. Φτιάξε τον προσωπικό σου Ploom λογαριασμό γρήγορα και απλά.

Μόνο με την εγγραφή σου κερδίζεις 50 πόντους Ploom Club.

2. Κάνε τις αγορές σου και απόλαυσε προνόμια!

Ο πρώτος χρόνος του Ploom ήταν μόνο η αρχή – έχουμε ακόμα πολλά να σου προσφέρουμε στο μέλλον!

Σ’ ευχαριστούμε που επέλεξες το Ploom και είσαι μέλος αυτής της ξεχωριστής κοινότητας. Η δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να προσφέρουμε προϊόντα που προσφέρουν κορυφαία εμπειρία θερμαινόμενου καπνού, πάντα με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.

Ανακάλυψε όλα τα άρθρα

Eνημερώσου για τα τελευταία μας νέα

Είσαι άνω των 18;

Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο.

Επιβεβαίωση
Ο ιστότοπος απευθύνεται μόνο σε ενήλικες καπνιστές και κατοίκους Ελλάδας. Τα Camel Sticks περιέχουν καπνό & νικοτίνη και προορίζονται μόνο για χρήση σε συνδυασμό με συσκευές Ploom. Αυτά τα προϊόντα δεν είναι ακίνδυνα & είναι εθιστικά.
Η χρήση του ploom.gr συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των Όρων χρήσης & της Πολιτικής απορρήτου.