Διάλεξε μοντέρνα καλύμματα πρόσοψης για τη Ploom X Advanced συσκευή σου!

Αύγουστος 8, 2024

 

Το Ploom πέρα από την καινοτόμο τεχνολογία θέρμανσης καπνού HeatFlow, φροντίζει και για την εμφάνιση της συσκευής σου. Το Ploom X Advanced είναι μία εργονομικά σχεδιασμένη συσκευή θερμαινόμενου καπνού, για να ταιριάζει απόλυτα στην παλάμη του χεριού σου και να την έχεις πάντα μαζί σου! Τον τελικό λόγο, όμως, στο στιλ τον έχεις εσύ επιλέγοντας ανάμεσα σε μοντέρνα καλύμματα πρόσοψης το ιδανικό για τη συσκευή σου!

Μεγάλη ποικιλία σε χρώματα

Το Ploom X Advanced κυκλοφορεί σε 4 κλασικά χρώματα, slate grey, navy blue, champagne & silver, και 1 limited edition χρώμα, bronze glaze, που αποπνέουν γοητεία και πολυτέλεια. Aπογείωσέ τα στιλιστικά με τα πιο ξεχωριστά καλύμματα πρόσοψης. Διάλεξε ανάμεσα σε 15 υπέροχα χρώματα το ιδανικό για εσένα: Dark Orchid, Lava Red, Cotton White, Silver, Amazon Green, Slate Grey, Aqua Green, Navy Blue, Twilight Red, Ocean Blue, Champagne Gold, Rose Diamond Powder, Bronze Glaze, Lavender & άλλα και δώσε μία ξεχωριστή πινελιά στο Ploom X Advanced, κρατώντας παράλληλα προστατευμένη τη συσκευή σου!

Νέα Squared καλύμματα πρόσοψης

Κι επειδή το στιλ δεν έχει όρια, στην ήδη πλούσια συλλογή καλυμμάτων πρόσοψης για το Ploom X Advanced έρχονται να προστεθούν και τα Squared καλύμματα πρόσοψης! Τα Squared καλύμματα πρόσοψης είναι όμορφα και προσεκτικά σχεδιασμένα ώστε να ακολουθούν την καμπύλη της παλάμης σου. Κυκλοφορούν σε 4 κομψά χρώματα, Black, Gold, Silver, Slate Grey, ωστόσο το διακριτικό μοτίβο τους είναι αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν!

Ευκολία-ευχρηστία

Όσο κι αν βιάζεσαι, θα βρεις πάντα λίγο χρόνο για την εμφάνισή σου! Ακόμα λιγότερο θα χρειαστείς για να "ντύσεις" το Ploom X Advanced σου με το αγαπημένο σου κάλυμμα πρόσοψης! Είναι μαγνητικό και αλλάζει τόσο εύκολα που περισσότερο χρόνο θα ξοδέψεις για να αποφασίσεις ποιο από τα 19 υπέροχα χρώματα να διαλέξεις για να ταιριάζει με τη διάθεση και το στιλ σου από μέρα σε μέρα!

Customize της συσκευής στα μέτρα σου

Η εξατομίκευση της συσκευής σου είναι σημαντικό κομμάτι της Ploom εμπειρίας. To Ploom X Advanced αλλάζει απλά και γρήγορα με ένα κάλυμμα πρόσοψης για να σε εκφράζει κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σου. Αυτός είναι και ο λόγος που το Ploom σου προσφέρει τη δυνατότητα να είσαι εσύ αυτός που θα καθορίσει το στιλ του Ploom X Advanced σου, επιλέγοντας ανάμεσα σε 18 εντυπωσιακά χρώματα το ιδανικό κάλυμμα πρόσοψης.

Μπορείς να έχεις πολλά καλύμματα και να τα αλλάζεις ανάλογα με τη διάθεσή σου ή με τα ρούχα σου.

Όπως η εμφάνισή σου καθρεφτίζει τη διάθεσή σου, έτσι και η συσκευή θερμαινόμενου καπνού που διαθέτεις μπορεί να κάνει το ίδιο! Διάλεξε ανάλογα με την εκάστοτε περίσταση την κλασική μονοχρωμία και πιο ήσυχους χρωματικούς συνδυασμούς για το γραφείο ή παίξε με ζωηρές και έντονες αποχρώσεις για τις ώρες που είσαι έξω και διασκεδάζεις! Αντίστοιχα, πιο καλοκαιρινές αποχρώσεις μπορούν να σε συνοδεύσουν στις διακοπές σου, ενώ οι πιο σκούρες αποχρώσεις είναι ό,τι χρειάζεσαι για ένα χειμωνιάτικο look. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να αποκτήσεις τα αγαπημένα καλύμματα πρόσοψης για το Ploom X Advanced σου ανάμεσα σε 18 απίθανες αποχρώσεις, τα οποία θα του χαρίσουν απαράμιλλο στιλ ενώ παράλληλα το προστατεύουν από γρατζουνιές!

Ανακάλυψε όλα τα άρθρα

Eνημερώσου για τα τελευταία μας νέα

Είσαι άνω των 18;

Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο.

Επιβεβαίωση
Ο ιστότοπος απευθύνεται μόνο σε ενήλικες καπνιστές και κατοίκους Ελλάδας. Τα Camel Sticks περιέχουν καπνό & νικοτίνη και προορίζονται μόνο για χρήση σε συνδυασμό με συσκευές Ploom. Αυτά τα προϊόντα δεν είναι ακίνδυνα & είναι εθιστικά.
Η χρήση του ploom.gr συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των Όρων χρήσης & της Πολιτικής απορρήτου.