Καλοκαίρι γεμάτο απόλαυση με το Ploom Summer Kit

Αύγουστος 8, 2024

 

Έμαθες τα νέα; Αυτό το καλοκαίρι μπορείς να αποκτήσεις την αγαπημένη σου Ploom X Advanced* συσκευή μαζί με 6 πακέτα Camel Sticks με 29€. Αφέσου στην απόλυτη καπνική εμπειρία που σου χαρίζει το Ploom, χωρίς κανένα από τα παράγωγα καύσης, απολαμβάνοντας μόνο την πλούσια γεύση καπνού των Camel Sticks.

Το ιδανικό Ploom Summer kit για νέους χρήστες

Στις φετινές διακοπές θέλεις να απαλλαγείς από τον ενοχλητικό καπνό του τσιγάρου, την έντονη μυρωδιά και τις στάχτες που θα σκορπά ο αέρας στην παραλία. Για να μην στερηθείς, όμως, την πλούσια γεύση του καπνού που απολαμβάνεις μαζί με τον καφέ σου ή ένα δροσερό cocktail σκέφτεσαι ήδη τη θέρμανση καπνού, ως εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος.

Απόκτησε το Ploom Summer Kit με 6 πακέτα Camel Sticks, μπες στον μαγικό κόσμο του Ploom και ανακάλυψε τις διαφορετικές επιλογές Camel Sticks που υπάρχουν, επιλέγοντας αυτή που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Για σένα που μία συσκευή δεν σου αρκεί

Αν ανήκεις στην οικογένεια του Ploom, τότε απολαμβάνεις ήδη τη μοναδική καπνική εμπειρία που προσφέρει! Μην χάσεις, λοιπόν, την ευκαιρία να αποκτήσεις το Ploom Summer Kit με μια Ploom X Advanced* συσκευή και 6 πακέτα Camel Sticks στην τιμή των 29 ευρώ! Έτσι, σταματάς να ανησυχείς για το τι θα συμβεί αν τελειώσει η μπαταρία της συσκευής σου, αφού θα έχεις δύο πλήρως φορτισμένες συσκευές στη διάθεσή σου για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις, διπλασιάζοντας την απόλαυση!

Μη χάνεις χρόνο! Απόκτησέ το τώρα!

Το Ploom Summer Kit θα είναι διαθέσιμο για όλο τον Αύγουστο και μπορείς να τo αποκτήσεις ηλεκτρονικά στο ploom.gr και στα καταστήματα Ploom, αλλά και τηλεφωνικά, καλώντας στο 210-7455704 ή στο 8001101093 Δευτέρα έως Κυριακή από τις 9:00 έως τις 23:00 και δίνοντας την παραγγελία σου στην ομάδα Ploom Care. Μάλιστα, οι παραγγελίες με διεύθυνση παράδοσης εντός Αττικής, που γίνονται Δευτέρα - Παρασκευή μέχρι και τις 12:00, θα παραδίδονται αυθημερόν! Εσύ ακόμα περιμένεις;


*Από την προσφορά αυτή εξαιρείται η Bronze Glaze Limited Edition συσκευή.

Ανακάλυψε όλα τα άρθρα

Eνημερώσου για τα τελευταία μας νέα

Είσαι άνω των 18;

Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο.

Επιβεβαίωση
Ο ιστότοπος απευθύνεται μόνο σε ενήλικες καπνιστές και κατοίκους Ελλάδας. Τα Camel Sticks περιέχουν καπνό & νικοτίνη και προορίζονται μόνο για χρήση σε συνδυασμό με συσκευές Ploom. Αυτά τα προϊόντα δεν είναι ακίνδυνα & είναι εθιστικά.
Η χρήση του ploom.gr συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των Όρων χρήσης & της Πολιτικής απορρήτου.