Σύστησε το Ploom και κέρδισε

Οκτώβριος 10, 2024

 

Ως μέλος του Ploom Club μπορείς να απολαμβάνεις τα truly unique προνόμια που σου προσφέρει, συλλέγοντας πόντους με κάθε online αγορά σου! Ήξερες όμως ότι ένας ακόμα τρόπος για να κερδίσεις πόντους εύκολα και γρήγορα είναι να συστήσεις το Ploom σε έναν φίλο σου ενήλικο καπνιστή; Κι όμως κάθε φορά που μοιράζεσαι τον κωδικό σύστασής σου κερδίζετε και οι 2!

Βρες τον κωδικό σύστασής σου

Έχοντας συνδεθεί στο προσωπικό σου προφίλ, αν επισκεφθείς την ενότητα Σύστησε το Ploom, θα βρεις τον κωδικό σύστασής σου. Πρόκειται για έναν μοναδικό κωδικό, τον οποίο μπορείς να μοιραστείς με όλους τους καπνιστές ενήλικους φίλους σου και να κερδίσετε και οι 2 μοναδικά προνόμια!

Μοιράσου τον κωδικό με έναν φίλο σου

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να δώσεις τον κωδικό σύστασης που βρήκες στο Σύστησε το Ploom, σε κάθε φίλο σου που ενδιαφέρεται να μπει στην οικογένεια του Ploom. Μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις όσες φορές θες, αρκεί να θυμάσαι ότι ισχύει μόνο για νέες εγγραφές στο ploom.gr

Στη συνέχεια κάθε o φίλος σου αρκεί να προσθέσει τον κωδικό αυτό στο αντίστοιχο πεδίο κατά τη δημιουργία του λογαριασμού του στο ploom.gr και αμέσως μοναδικά δώρα περιμένουν και τους δύο!

Απολαύστε και οι δύο μοναδικά προνόμια

Τι κερδίζεις εσύ; Κάθε φορά που ένας νέος χρήστης* εγγράφεται στο ploom.gr χρησιμοποιώντας τον δικό σου κωδικό σύστασης και επιβεβαιωθεί η πρώτη του παραγγελία, 600 πόντοι προστίθενται στον λογαριασμό σου. Μπορείς να τους εξαργυρώσεις είτε στην επόμενη online αγορά σου είτε κερδίζοντας μία δωροεπιταγή για προϊόντα δημοφιλών συνεργατών.

Τι κερδίζουν οι φίλοι σου; Κάθε νέο μέλος του Ploom που εγγράφεται και κάνει χρήση του κωδικού σύστασης, κερδίζει αυτόματα 12€ έκπτωση στην αγορά της πρώτης του συσκευής Ploom Starter Kit, η οποία θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην μοναδική καπνική εμπειρία που χαρίζει το Ploom. Η έκπτωση εφαρμόζεται απευθείας στο καλάθι του χρήστη και δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλα εκπτωτικά κουπόνια ή προσφορές.

Μπορείς να μάθεις πώς να συλλέγεις πόντους στο άρθρο μας “Το Ploom Club ξεκινάει!”, αλλά και τον τρόπο να τους εξαργυρώνεις στο άρθρο μας “Ploom Club: προνόμια που σε εμπνέουν”!

*Μπορείς να συλλέξεις πόντους για 10 νέους χρήστες κάθε μήνα.

Ανακάλυψε όλα τα άρθρα

Eνημερώσου για τα τελευταία μας νέα

Είσαι άνω των 18;

Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο.

Επιβεβαίωση
Ο ιστότοπος απευθύνεται μόνο σε ενήλικες καπνιστές και κατοίκους Ελλάδας. Τα Camel Sticks περιέχουν καπνό & νικοτίνη και προορίζονται μόνο για χρήση σε συνδυασμό με συσκευές Ploom. Αυτά τα προϊόντα δεν είναι ακίνδυνα & είναι εθιστικά.
Η χρήση του ploom.gr συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των Όρων χρήσης & της Πολιτικής απορρήτου.