Βάλε την προσωπική σου πινελιά επιλέγοντας μοντέρνες Θήκες & Καλύμματα Ploom X Advanced

Σεπτέμβριος 4, 2024

 

Το Ploom X Advanced σου είναι δίπλα σου κάθε στιγμή της ημέρας, από το πρωί στη δουλειά μέχρι το βραδινό ποτό σου.

Όπου και αν βρίσκεσαι με το Ploom X Advanced σου ,μπορείς να πας την εμπειρία σου ακόμη παραπάνω χρησιμοποιώντας τα κομψά Ploom αξεσουάρ που συνδυάζουν το στυλ, την άνεση και την πρακτικότητα! Αλλάζουν την όψη της συσκευής σου, το προστατεύουν και σε διευκολύνουν στη χρήση της, όπου κι αν βρεθείς!

Ανακάλυψε τη μεγάλη ποικιλία των Ploom αξεσουάρ και απογείωσε την εμπειρία σου!

Ploom Υφασμάτινη θήκη μεταφοράς


Στο γραφείο, στη βόλτα, στις εκδρομές και στις διακοπές πάρε το Ploom X Advanced σου παντού μαζί! Για να το προστατεύεις, όμως, κάθε στιγμή, μην παραλείψεις να αποκτήσεις και την υπέροχη Ploom Υφασμάτινη θήκη μεταφοράς. Κατασκευασμένη από δέρμα, μικροΐνες και ανθεκτικό ύφασμα μπορεί να μεταφέρει με ασφάλεια τη συσκευή θερμαινόμενου
καπνού
σου, και είναι αρκετά ευρύχωρη, έτσι ώστε να χωράει το αγαπημένο σου πακέτο Camel Sticks και ένα επιπλέον κάλυμμα πρόσοψης.

Η Ploom Υφασμάτινη θήκη μεταφοράς είναι σχεδιασμένη να στέκεται μόνη της όπου κι αν την αφήσεις, γεγονός που την καθιστά ακόμα πιο πρακτική και είναι διαθέσιμη σε πέντε αποχρώσεις, Black, Blue, Red, Grey, Green, για να διαλέξεις τη δική σου αγαπημένη. Και το καλύτερο από όλα; Μπορείς να φορτίζεις την Ploom X Advanced συσκευή σου όσο βρίσκεται μέσα στη θήκη της!

Ploom θήκες προστασίας

Για να μη χάσει τίποτα από την αρχική της λάμψη η Ploom συσκευή σου και να αλλάζει χρώμα και στιλ ανάλογα με τη διάθεσή σου, τότε οι Ploom θήκες προστασίας είναι ιδανικές για εσένα! Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στη δερμάτινη θήκη προστασίας ή στην υφασμάτινη και να τις προσθέσεις στη συλλογή σου! Σχεδιασμένες για να ταιριάζουν στο εργονομικό σχήμα της Ploom X Advanced συσκευής σου, την προστατεύουν κάθε στιγμή.
Κουμπώνουν σε δευτερόλεπτα, διευκολύνουν στο κράτημα της συσκευής και δε χρειάζονται απομάκρυνση κατά τη φόρτιση.

Ανακάλυψε την Ploom δερμάτινη θήκη προστασίας σε τρία κλασικά χρώματα, Black, Brown & Blue, που αποπνέουν διαχρονική γοητεία, ενώ την Ploom υφασμάτινη θήκη προστασίας θα την βρεις σε 5 αγαπημένες αποχρώσεις, Black, Blue, Green, Grey & Red, που θα σε συναρπάσουν.

Ploom Κάλυμμα πρόσοψης

Βάλε την προσωπική σου πινελιά στο Ploom X Advanced σου, επιλέγοντας κάλυμμα πρόσοψης! Συνδύασέ το με το χρώμα της συσκευής, παίξε με τις αποχρώσεις και κάνε το δικό σου fashion statement! Τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα για να μπορείς να τα αλλάζεις σε χρόνο μηδέν για να ταιριάζουν με την εμφάνιση και τη διάθεσή σου, ακόμα και την εποχή. Επίλεξε τα αγαπημένα σου Ploom Καλύμματα πρόσοψης ανάμεσα σε 14 μοντέρνα χρώματα: Dark Orchid, Lava Red, Cotton White, Silver, Amazon Green, Slate Grey, Aqua Green, Navy Blue, Twilight Red, Ocean Blue, Champagne Gold, Rose Diamond Powder, Bronze Glaze & Lavender, και μην παραλείψεις να εξερευνήσεις και τα νέα Squared καλύμματα σε 4 κομψές και διαχρονικές αποχρώσεις, Black, Gold, Silver & Slate Grey.

Ποιος είπε ότι η συσκευή θερμαινόμενου καπνού σου δεν μπορεί να καθρεφτίζει το δικό σου στιλ;

Ανακάλυψε όλα τα άρθρα

Eνημερώσου για τα τελευταία μας νέα

Είσαι άνω των 18;

Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο.

Επιβεβαίωση
Ο ιστότοπος απευθύνεται μόνο σε ενήλικες καπνιστές και κατοίκους Ελλάδας. Τα Camel Sticks περιέχουν καπνό & νικοτίνη και προορίζονται μόνο για χρήση σε συνδυασμό με συσκευές Ploom. Αυτά τα προϊόντα δεν είναι ακίνδυνα & είναι εθιστικά.
Η χρήση του ploom.gr συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των Όρων χρήσης & της Πολιτικής απορρήτου.